Laboro et Emergo - Loopbaancoaching

Biografie Marcel Minheere

Marcel Minheere, 53 jaar, vooral met en voor mensen aan de slag, in het bijzonder jou als mens naar werk vanaf je 45e.

Mijn levensloop in het kort:

MTS Bouwdiploma en in de bouw gaan werken; timmerman bij een aannemer, bouwkundig opzichter, glaszetter, commercieel adviseur bouwmaterialen en accountmanager. Zowel "in de klei" als op kantoor. Inhoudelijk mooi werk en zichtbaar resultaat maar toch, ik wilde meer de "mens"kant op. Ondanks de vastigheid en baanzekerheid ben ik toch in het diepe gesprongen..

Vanwege mijn netwerk en affiniteit met techniek, én mijn "mens-wens" aan de slag gegaan bij het Arbeidsbureau, opgegaan in het UWV Werkbedrijf.

Nu kon ik me verdiepen in de vraag: Wat beweegt een mens om te gaan werken?

Voor mij viel op dat moment alles op zijn plaats.

Ontwikkeling staat nooit stil

Ik heb in deeltijd achtereenvolgens een MBO- en HBO-opleiding HRM met een diploma afgerond en heb binnen Arbeidsvoorziening diverse zwaardere functies bekleed waaronder als laatste projectcoördinator van een zeer succesvol project, bedoeld om "medelanders" met minimaal MBO werk- en denkniveau te ondersteunen bij het vinden en behouden van een baan op hun niveau.

Overstap naar Sociale Dienst.. Nog meer uitdaging, intensievere doelgroep, mijn eigen grenzen opzoeken en jezelf soms tegenkomen.

Veel autonomie, creativiteit en werkplezier én uitstroomresultaat!

Om meer kennis van andere processen te krijgen, tussendoor nog enkele zijstapjes gemaakt als facilitair adviseur en communicatiemedewerker. (Out-of-the-box denken én handelen). Met weer een HBO-diploma Facilitair Management op mijn palmares. Terug op mijn "core business" bij de Sociale Dienst kwam de nadruk nog sterker op werk te liggen. Ik was "right on track" maar wilde er meer uithalen.

Gediplomeerd loopbaan-coach

Uitgaande van mijn eigen kracht, het volgen van mijn hart, mijn ontwikkelingspotentie en de drive meer op eigen benen te staan en daarbij de wens tot een grotere mate van vrijheid en autonomie hebben me doen besluiten de Post Bachelor opleiding tot loopbaancoach te volgen. Deze is gediplomeerd afgesloten en inmiddels is het certificeringstraject tot NOLOC-geregistreerd loopbaancoach en outplacement-professional in gang gezet. Voorjaar 2018 start ik met NLP.

Inmiddels meerdere outplacementtrajecten voor werkgevers en medewerkers begeleid en alle trajecten hebben tot succes geleid. 

100% SCORE.

Door het lezen van mijn levensloop ben je nu dus op de site van Laboro et Emergo.

Ik wil je hierbij van harte uitnodigen samen met mij te werken aan - weer - een succesvol outplacementtraject.

Hartelijke groet,

Marcel Minheere

LINH20160328Marcel01042.jpg